Személyes tanácsadás

A személyes találkozás, előzetes időpont egyeztetés alapján történik, melyet megtehetsz a t.krisztina2015@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-30/ 383 3363-as telefon számon.

Ára: 7.000 Ft/óra (60 perc)


ÉrtékeinkHa mélyen, belül félünk az elutasítástól, megteremtjük azokat az élethelyzeteket, ahol megélhetjük a „lám-lám , nem vagyok elég jó, nem kellek” érzéseket.

Vajon az felmerült-e bennünk, hogy félelmeink miatt, olyan személyek lépnek be az életünkbe, akik nem tudnak kötődni, pusztán azért, hogy rávilágítsanak a „gyengeségeinkre”? Vajon felmerült-e bennünk az a gondolat, hogy nem mi vagyunk értéktelenek? Csak az történik, hogy nincs is tudomásunk arról, hogy félünk és félelemből cselekszünk. Félünk, mert valamikor mélyen a húsunkba mart egy elutasítás. A seb azóta is ott tátong valahol és félelem ott lappang bennünk mindaddig, amíg egyszer nem kerül a felszínre valami miatt. Addig bennünk bujkál, és folyton magára vonja a figyelmet, újabb és újabb csalódásokkal, fájdalmakkal, csak, hogy átélhessük az érzést. Hmm….milyen jól jönne egy nagy, piros felkiáltójel minden ilyen átélt érzés mellé. Csak, hogy nincs felkiáltójel. Ismétlődések vannak. Újabb csalódások sorozata, újabb „nem vagyok elég jó” érzések vannak. Ugyanaz a padló van és ugyanaz a nehéz felállás a padlóról. De van még valami a padló mellett, felállás után. J Még több elszántság, hogy jobbá váljunk, bár ezt megfelelésből tesszük, hogy hátha akkor majd elfogadnak, valahogy mégis ez a megfelelés szép lassan tulajdonsággá válik bennünk szinte észrevétlenül, csak még mindig jobban félünk és észre sem vesszük, hogy ezek a tulajdonságok értékessé tettek bennünket. Szinte már vízen is járunk és mégsem hisszük el, hogy értékesek vagyunk.

Tudom, nehéz begyógyítani egy éveken át vérző sebet, de nem lehetetlen. Ami egyszer megtörtént és többször is megismétlődött, nem feltétlen kell a hátralévő életünk része is legyen. Nem könnyű az értékeinkről lehámozni a kényszert, hogy ne megfelelés legyen többé, csupán a tulajdonságaink halmaza, de ez sem lehetetlen. És mikor eljön a felismerés pillanata, tudni fogjuk, hogy kik vagyunk, és azt is tudni fogjuk, hogy semmit nem kell tennünk azért, hogy elfogadjanak, és szép lassan kezd begyógyulni az a seb. Nem lesz már szükségünk több „elutasító” személyre az életünkben, hogy észre vegyük kik is vagyunk valójában. Tudni fogjuk, hogy vannak értékeink, amit már nem arra használunk, hogy szeressenek, hanem azért használunk, mert szeretünk.